Cultural Care Au Pair

Jobb som Au Pair i USA

For voksene og studenter 18-26

Ring oss nå: 21 31 51 00

Ditt år som au pair

Legg igjen din vanlige hverdag bak deg. Prøv noe nytt som vil forbedre dine engelskkunnskaper, utvikle din selvstendighet og voks selvtilliten din mens du skaper minner for livet.

Lær mer om å være au pair

Minner for livet

Å være au pair skaper utrolige vennskap. Du vil møte unge mennesker fra hele verden, få livslange vennskap med vertsfamilien og danne vennskap med andre som du møter i løpet av ditt år.

Møt våre deltakere

En partner du kan stole på

Cultural Care Au Pair er verdens største au pair byrå. Du kan stole på oss for å støtte deg før, under og etter din tid som au pair. Vi er det eneste byrået med våre egne ansatte i ditt land og vi har det største støtte nettverket i USA.

Hvorfor velge oss?

Voks, reis og lær

Jobbe i utlandet vil hjelpe deg med å utvikle selvstendighet og selvtillit. Du vil også ha en sjanse til å studere på et amerikansk college og til å reise under din tid som au pair.

Lær mer om reise og utdanning

Det er enkelt å komme i gang

Å bli en au pair er enklere enn du kanskje tror, men det første trinnet er opp til deg. Hvorfor ikke registrere deg for en gratis informasjonsmøte nær deg for å se om dette er det riktige valget for din fremtid!

Ta det neste steget

Historier

Caroline Lie

”Min tid som au pair var så fantastisk. Jeg gråt som en baby da jeg måtte forlate familien min. Jeg kunne ikke ha fått en mer perfekt familie for meg, og jeg savner dem fryktelig hver dag! Vi er fortsatt i kontakt og Skyper mye. Min yngste gutt sa nå nylig bare "Jeg elsker deg! Når kommer du tilbake?" Jeg elsker å si at jeg har en annen familie i New Jersey. Vi vil holde kontakten, og de har planer om å besøke Norge snart, og jeg har allerede et fly booket å se dem”les mer

Ida Löfgren

”Det jeg liker mest med å være au pair er at hver dag får jeg oppleve noe nytt! For selv om dette nå er min hverdag, det er alltid noe nytt jeg kan lære. Ettersom jeg lærer noe nytt hver dag - vokser jeg som person hver dag. Jeg lærer å kjenne meg selv bedre, Jeg blir sterkere som person, kjører bedre og snakker mye bedre engelsk. Ja - det er mye som er positivt med å være au pair! Og selv om ikke alt er positivt - det hjelper deg likevel også med å vokse. En annen positiv ting om å være au pair er alle mennesker jeg har møtt. Jeg har fått mange venner som jeg aldri ville ha møtt hjemme!”les mer

Kom å hør selv

Delta på et informasjonsmøte

Du kan finne oss her

Vil du vite mer om våre informasjonsmøter eller søknadsprosessen kontakt os.

21 31 51 00