Cultural Care Au Pair

Jobb som Au Pair i USA

For voksene og studenter 18-26

Ring oss nå: 21 31 51 00

Mitt år som au pair

2012/02/02

Jeg hadde et fantastisk år som au pair i Delray Beach, Florida. Jeg angret aldri et sekund på at jeg dro.

 

Det var det beste året i mitt liv.

 

Jeg møtte mange nye mennesker og fikk venner for livet. Før jeg kom til Florida var jeg med på en au pair skole i New York hvor man møter andre au pairer og man får bra informasjon om hvordan året som au pair skal bli. Det var en bra start på mitt år i USA.

 

Jeg og min vertsfamilie hadde et veldig bra år sammen. Jeg passet Bianca på 3år. Jeg hadde det kjempe bra med hun. Hun ble som en lillesøster for meg. Når hun ikke var i barnehagen dro vi ofte til lekeplassen, stranda, parken, biblioteket, dyreparken og hjem til andre au pairer så barna kunne leke sammen.   

 

På fritiden var jeg mye sammen med andre au pairer og amerikanske venner jeg fikk i løpet av året. Vi dro på cafe, shopping, stranda, konserter, festivaler, kino, båtturer osv. Hadde vi fri i noen dager dro vi ofte på tur til Fort Lauderdale, Miami eller Orlando (Walt Disney World). Hver måned var det au pair møte hvor man fikk møte alle au pairer som bor i samme område. Vi gjorde mye moro sammen. Dro på cruise, Latino Dance lesson, dagstur til Miami,  dagstur til West Palm Beach osv.     

 

Når man er au pair må man også ta noen kurs på college. Jeg valgte å gå på grafisk design kurs og fotografi kurs. Jeg dro også til Los Angeles, California for å få studiepoeng. Der tok jeg en weekend class på UCLA for å lære om Amerikansk kultur og historie. 

 

Jeg er glad for at jeg fikk oppleve amerikansk kultur og ting som er typisk for amerikanere. Som for eksempel thanksgiving, christmas day, super bowl, mardi gras, valentines day, spring break, halloween osv.

 

Det var et fantastisk år som jeg aldri kommer til å glemme.    

 

Christine Nesse, Norway