Søknadsprosessen trinn-for-trinn

1.  Meld deg på et informasjonsmøte
Ta det første skrittet i dag og meld deg på et møte. Utfyll noen få detaljer på søknadskjemaet for å begynne. Cultural Care au pair kontakter deg heretter for å snake om din barnepasserfaring, svare på dine spørsmål og gi deg informasjon om informasjonsmøtet i ditt område. Møtet inneholder en detaljert presentasjon om programmet og her har du også muligheten til å høre det hele fra en tidligere Cultural Care Au Pair. Du har også muligheten for å booke ditt “en-til-en” intervju, som man må ha til søknaden sin, av en av våres representanter. Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, vurderer vi ditt engelsknivå. Vær ikke redd! Det er ofte bedre enn man tror. I noen tilfeller tilbyr vi evalueringer ved våres informasjonsmøter. Vi vil fortelle deg om hvordan evalueringen foregår I ditt område.

2. Fullfør din online søknad
Etter du har deltatt på et møte vil du motta en email med en link til din online søknad og alle opplysninger om hvordan du utfyller den. Søknaden inneholder spørsmål om barnepasserfaring i tillegg til annet arbeid og skoleerfaringer.

3. Bli matchet med en familie
Med en gang vi har mottatt din ferdige søknad og offisielt godtatt deg inn i programmet, vil våres medarbeidere i USA begynne med å lete etter din vertsfamilie. Mens vertsfamilier kan se våres au pair profiler online, vil våres team i USA snakke personlig med alle vertsfamiliene og går gjennom matchingsprosessen personlig.

Så snart vi har funnet en god match, vil du og din vertsfamilie bli forbundet via din personlige side. Vertsfamilien vil kunne lese din søknad og bestemme seg for om du oppfyller ønskene til en au pair. Hvis de føler at du passer inn i deres familie, ringer de til deg for å ha ett telefonintervju. Etter telefonintervjuet får både du og familien litt tid til å finne ut om det er en god match for dere. Når du og familien er begge enige om matchen, begynner planleggingen av til avreise til USA!

4. Visum og transport
Vi sender deg visum- og forsikringsinformasjon og bestiller din flybillett. Cultural Care Au Pair tilbyr gratis basisk sykeforsikring, men vi tilbyr også ekstra informasjon om våres utvidede forsikring.

5. Au Pair Training School i New York
Du starter din au pair opplevelse på Cultural Care Au Pair Training School som ligger på St. John’s University på Long Island – bare 45 minutter fra New York City. På våres skole tilbringer du flere dager med lærere, som er spesialisert i barns utvikling. Før du reiser til din vertsfamilie, har du muligheten til å lære med om barns sikkerhet, amerikansk kultur, aktiviteter for barn og personlig sikkerhet i USA.

Søk nå Informasjonsmøter