Fly reisen og visumsøknaden

Au pair programmet. Det betyr, at vi vil fungere som sponsor for et J-1 Exchange visitor visa. J-1 visumet er den eneste lovlige måten og jobbe som au pair I USA. Ditt J-1 visum er gyldig i 12 måneder, etterfulgt av en 30 dags periode som tillater deg og fortsette å reise rundt I USA. Vi sørger for at du får alle nødvendige papirer, som du trenger for å få ditt visum, og vi guider deg gjennom prosessen. Du må arrangere visum tid på den Amerikanske ambassaden i Oslo og møte opp til et personlig intervju hvor ditt visum blir utdelt.

Cultural Care Au Pair arrangerer flybillett fra Norge til USA. Du flyr til New York, ettersom du skal på våres training school før du reiser videre til din vertsfamilie. Hvis du er litt nervøs for og fly skal du ikke være bekymret, vi er her for å svare på alle dine spørsmål.

De fleste reiser sammen med andre au pairs fra same by. Cultural Care representanter venter på din ankomst på flyplassen I New York området og tar deg til vår Au pair training school hvor ditt eventyr begynner.

Du kan reise til USA nesten hvilken som helst uke i løpet av året. Som en del at matching prosessen finner du og din vertsfamilie ut når du skal komme. Så snart det er besluttet skal du kjenne din omtrentlige avreisedato, men den presise dato og tidspunkt fastsettes når du har fått din flybillett.

Cultural Care arrangerer også transporten til din amerikanske vertsfamilie. Etter en uke på vår Au pair Training school skal du reise enten med buss eller direkte ut til din vertsfamilie.

Søk nå Informasjonsmøter