Neste skritt

Å søke for å bli en au pair er ikke vanskelig, men prosessen kan ta litt tid. Du skal ikke være bekymret ettersom våre lokale medarbeidere er klare for å hjelpe deg gjennom hele søkeprosessen, matchingsprosessen og før din avreise. Hvis du er et modent og ansvarlig ungt menneske, som er entusiastisk med å komme til utlandet og er klar for å forplikte deg til å ta ansvaret for barnepassing seriøst, så er første skritt og melde deg på ett av våres gratis informasjonsmøter i ditt område.

Generelt skal du regne med å ha søknaden din ferdig minst 3 til 4 måneder før du gjerne vil reise av gårde som au pair. Du kan komme til et møte på hvilket som helst tidspunkt før det, kontakt ditt lokale kontor for mer informasjon om tidsfrister.

Etter du har vært på ett møte, vil vi kontakte deg og hører litt nærmere om, hva du har av barnepasserfaring, og vi vil svare på dine spørsmål og bekrefte opplysningene om ditt møte. På møtet vil du lære mer omkring programmet, ha muligheten for å stille spørsmål, og i de fleste tilfeller, høre fra en tidligere Cultural Care Au Pair. Du vil også få muligheten til å booke et nødvendig “en-til-en” intervju med en av våre representanter.

Au pair programmet har noen strenge regler og minimumskrav som er laget av  U.S. Department of State. Cultural Care Au Pair hjelper og guider deg med å presentere deg for en kommende vertsfamilie og oppfylle kravene. Det er viktig, at man som au pair tar vare på andres barn, er veldig ansvarsfull. Hvis du har noen spørsmål om du oppfyller kravene er du velkommen til å kontakte oss.

Søk nå Informasjonsmøter