Støttenettverk i USA

 Som Cultural Care AU Pair har du adgang til det største støttenettverket i USA og av alle au pair byråer. Det starter hos våres lokale kontor i Boston, Massachusetts og fortsetter til våres lokale kontaktpersoner (LCC). De vil arbeide med Cultural Care Au Pair medarbeidere for å sikre, at du har det beste året mulig.

Din kontaktperson i USA
Når du ankommer til USA, vil en gruppe av mennesker jobbe året rundt, for at du oppnår den største suksessopplevelsen av programmet. Den nærmeste støtte kommer fra din lokale kontaktperson (LCC), som bor i ditt område og tilbyr der her-og-nå støtte og fungerer som en mentor for deg i løpet av året ditt som au pair. Din kontaktperson arrangerer månedlige møter for au pairs som bor i det samme området som deg og holder morsomme arrangementer, som hjelper deg med å møte andre mennesker i ditt område. De er selvfølgelig til rådighet for en en-til-en støtte og rådgiving hvis du skulle ha bruk for det. Her en noen eksempler på hva din kontaktperson gjør for deg.

  • Har et intervju med din vertsfamilie for å forberede dem på din ankomst
  • Ønsker deg velkommen med en orientering sammen med din vertsfamilie etter din ankomst.
  • Holder månedlige møter for au pairs i ditt område inkludert sikkerhetstrening.
  • Holder månedlig kontakt med deg og din vertsfamilie
  • Gir råd og ideer til lokale college muligheter

I motsetning til andre mindre byråer, kan Cultural Care Au Pair ved hjelp av våres omfattende nettverk avkontaktpersoner, være i stand til å ha sterke lokale grupper av au pairs, som gjør overgangen til livet i USA mye lettere for deg.

Støtte fra Cultural Care Au Pair kontoret i Boston
Cultural Care Au Pair US har hovedkontor i Boston, hvor våres team arbeider med å støtte au pairs og vertsfamilier i USA. Det fult bemannede Cultural Care Au Pair kontoret er ansvarlig for deg i løpet av året ditt i USA og gir deg adgang til et team av Program Directors, som hjelper kontaktpersoner over hele landet.
Cultural Care Au Pair er til rådig hele døgnet. I forskjell fra din kontaktperson og Program Director, kan du alltid komme i kontakt med en Cultural Care Au Pair medarbeider. Du kan alltid få hjelp i nødssituasjoner med det samme. Du eller din vertsfamilie kan ringe til kontoret og du vil komme i kontakt med en medarbeider, som vil hjelpe deg med en gang.

Søk nå Informasjonsmøter