Forsikringsmuligheter

Mens tur-retur billetten, støtte i USA og basis forsikring er inkludert i din betaling anbefaler vi sterkt at du også vurderer våres utvidete forsikring, for å gi deg 100 % ro i sinnet mens du er i USA. Vi arbeider sammen med, Erika forsikring, for å skreddersy en reiseforsikring som vil få deg til å nyte ditt år uten bekymringer for nødssituasjoner eller ulykker.

Erika utvidet forsikring
Ditt år i USA skal være det beste året i ditt liv. La ikke bekymringer om medisin regninger ødelegge det. Amerikanske medisiner er ekstremt dyrt. Mens programmet inkluderer basis medisinsk dekning, har den begrensninger. Disse begrensningene kan lett overskrides ved ulykker eller sykdom. Hvorfor bekymre seg? Velg Erika utvidet forsikring, som gir deg ro i sjelen og du vet at dine regninger vil bli betalt. Dette inkluderer Erika utvidet forsikring:

  • Ubegrenset dekning av medisinske utgifter
  • Dekning av utgiftene for et familiemedlems flybillett i nødstilfelle 
  • Dekning av mistet bagasje, ødelagte eiendom eller tyveri
  • Flybillett hjem og tilbake hvis ditt program blir avbrutt pga. død eller sykdom i din nærmeste familie
  • 24 timers nødstilfelle assistanse med et gratis telefonnummer
  • Lavere selvrisiko
  • Hjelp fra våres medarbeidere til å utfylle og følge op på en skadeanmeldelse

Erika ekstra måned reise forsikring
Etter dine 12 måneder som au pair, har du sjansen for å seire og oppleve USA i en måned. I løpet av denne måneden, ønsker du å være fullt forsikret. Denne forsikringspakken tilbyr deg den samme dekningen som våres utvidete forsikring, til denne ene månedens reise.

Aktivitets- og sportspakken
I løpet av ditt år vil du kanskje delta i mer eventyrlige aktiviteter, som ikke er dekket av den normale forsikringspakken. Det er mange aktiviteter til rådighet i mange deler av USA og din kontaktperson arrangerer morsomme aktiviteter for din gruppe av au pairer. Vær sikker på at din dekning er klar til hvilken som helst form for aktivitet du gjerne vil prøve. Vil du gjerne prøve White water rafting eller hesteridning? Med våres aktivitets- og sportspakke kan du ha det moro og vite, at du er forsikret.

Søk nå Informasjonsmøter