Hvorfor velge Cultural Care Au Pair?

Som Cultural Care Au Pair reiser du med verdens største og mest erfarne au pair organisasjon. Vi har sendt mer enn 85,000 unge mennesker til USA som au pair siden vi startet i 1989. Som en Cultural Care AU Pair får du den beste opplevelsen, med våres forpliktelse om å gi deg den beste støtte gjennom din søknad og matchings prosess og i løpet av ditt år I USA.

I våres mer enn 20 års erfaring har Cultural Care utviklet, ikke kun det største au pair rekruttering firmaet I verden, men også det største støttenettverket I USA. Med mer enn 550 lokale støtte medarbeidere lokalisert over hele landet, kan du være sikker på å få det beste lokale støttenettverket stilt til rådighet i løpet av ditt år i USA. Utover det er Cultural Care Au Pair det eneste byrået, som, sender au pair til USA, som har egne kontorer i all landene hvor vi rekrutterer au pairs.

I forhold til andre byråer med et blandet fokus har Cultural Care Au Pair spesialisert seg til å sende au pairs til USA. Siden vi tilbyr et program og en destinasjon, kan vi sikre den høyeste programkvaliteten i denne bransjen. Reglene som omhandler au pair programmet i USA er det strengeste i verden. Derfor er det viktig og reise med et program, som kjenner til USAs lover og au pairs sikkerhetsregler. Med Cultural Care A Pair kan du føle deg sikker på, at vi svarer på alle dine spørsmål om å være au pair i USA.

Søk nå Informasjonsmøter