Møt våre vertsfamilier

Hver familie er unik! Våre amerikanske vertsfamilier er plassert over hele USA og alle fører en forskjellig livsstil. Noen bor i nærheten av en stor by, mens andre bor i en liten by. En eller begge foreldrene kan jobbe og antall og alder på barn varierer fra familie til familie. Men det er én ting at de alle har til felles - et behov for fleksibel barneomsorg og en genuin interesse i å lære om en ny kultur samtidig lære deg om deres egen.

I søkelyset: Begge foreldrene arbeider

Bauer Familien i Massachusetts
Vertsforeldre: Sheila og Andi
Vertsbarn: Elena (8) and Alex (5)
Vertsfamilie siden: 2003
Aktuell au pair: Mirjam fra Østerrike

Bauer familien har hatt ni au pairer siden deres datter Elena var bare et spedbarn - og de har omfavnet programmet fult, og tenker på hver av sine au pairer som familiemedlemmer, eller "nieser". Au pair programmet fungerer så godt for oss på grunn av sin fleksibilitet. Vi kan stole på vår au pair for å få barna til skolebussen om morgenen for og senere plukke dem opp på ettermiddagen. Hennes timeplan kan tilpasses barnas skoleår eller sommerferie. Dessuten foretrekker jeg en au pair fordi hun kan organisere playdates og kjøre barna til aktiviteter, heller det enn å ha dem på SFO hele ettermiddagen. Det er viktig å være klar med din au pair om dag til dag forventninger - du bør gi henne en skriftlig tidsplan og et klart sett av daglige oppgaver. Vi liker og vår au pair som en del av livene våre - barna til og med deres venner og foreldre får en sjanse til å bli kjent med våre au pairer. Vår au pair har åpnet våres barn for andre språk og kulturer, og jeg tror de har fått en bedre forståelse av verden på grunn av dette programmet.

I søkelyset: Begge foreldrene arbeider

Newman Familien i Colorado
Vertsforeldre: Rachel og Brent
Vertsbarn: Mason (5) og Clayton (2,5)
Vertsfamilie siden: 2008
Aktuell au pair: Luise fra Tyskland

Vertsmor Rachel forteller om sin au pair, Luise. "Hun gjør huset vårt et morsomt sted å være for barna. Hun gjør alt hun kan for at de skal ha det moro. Barnehagen hadde det vanskelig med å finne tid å tilpasse seg kravene fra skolen. Så umiddelbart etter at hun ankom begynte hun med ”veiledning” for guttene hjemme. Hun har en plan på plass og finner på nye ting å gjøre hver dag. Vi så umiddelbart at dette fungerte etter noen uker etter hun hadde startet. Han er nå mye mer trygg på skolen. "Programmet fungerer bra for oss fordi det gir oss fleksibilitet med barnepass. Noen ganger trenger vi ikke at hun jobber om morgenen, men kanskje på kveldstid same dag isteden for. I en normal barnehage kan du ikke gjøre det. Jeg føler meg mye mer komfortabel med å ha en au pair fordi jeg kan bestemme barnas timeplaner og tillate dem å gjøre flere morsomme ting. En annen aspekt som jeg har virkelig elsket, spesielt med våre to siste au pairer, er forholdet våre barn har hatt med jentene. De har blitt en del av familien vår, og jeg er sikker på at vi holder kontakt for resten av våres liv. Det er flott å kunne gi barna våre slikt kulturelle aspektet i så ung alder.

I søkelyset: En familie med 3+ barn

Rau Familien i Virginia
Vertsforeldre: Dariece og Charlie
Vertsbarn: John (15), Ian (14), Gannon (8), Jackson(6) and Kristian (4)
Verts familie siden: 2006
Aktuell au pair: Juliane fra Tyskland

Verts mor Dariece sier: "Juliane er 19 Going on 30 (på en god måte) hun er så moden og ansvarlig at alle tror at hun er mye eldre enn hun egentlig er. Hun er en fantastisk rollemodell for våres barn – og for andre au pairer. For eksempel, flere andre au pairer har fortalt meg hvor mye de liker henne og at jeg er veldig heldig som har henne. Jeg er helt enig!  "Mine barn går for tiden på fire forskjellige skoler og er alle involvert i ulike aktiviteter etter skoletid. Disse inkluderer aktiviteter som fotball, svømming og andre idretter, i tillegg til speideren. Det hjelper mitt liv å være mindre stressende når jeg vet at jeg har den ekstra person i våre liv for å hjelpe til. Juliane bringer en moden, men lekende sjel til familien vår. Uten vår au pair, ville mine barn ikke kunne gjøre de ekstra aktivitetene de elsker! Hun gir ikke bare energi til mine barn, men til meg også.

I søkelyset: Alenemor

Sekera familien i Illinois
Vertsmor: Lori
Vertsbarn: Lucas (6 år), Courtney (4 år), Angela (alder 1.5)
Vertsfamilie siden: 2010
Aktuell au pair: Nina fra Tyskland

Å ha hatt Nina i vårt hjem er som å ha en god venn i nærheten, for meg og for barna. Det var vanskelig i begynnelsen, men alle barna roper etter henne nå, og er ikke villige til å la henne sove lenge. Nina tar ikke bare vare på barna, men tenker ut løsninger på deres problemer, jobber med deres utvikling og planlegger deres aktiviteter. Fra et dag-til-dags liv syn, er å være en alenemor og har en au pair er som å ha en romkamerat, og selv om jeg ikke har en au pair for å holde meg med selskap, har Nina gjort det på et par anledninger når vi har snakket til langs på kveld. Det var en uventet fordel å få tilbake litt av det tapte partnerskapet med foreldre og dag-til-dags liv.

I søkelyset: En familie med tvillinger

Sternburg familien i Massachusetts
Vertsforeldre: Cheryl og Robert
Vertsbarn: Alex (10), Joshua (9), Amanda og Julia (1 ½)
Vertsfamilie siden: 2009
Aktuell au pair: Laura fra Colombia

Sternburgs familien har hatt tre au pairer boende hos seg. De hjelper Cheryl med å få de eldre guttene på skolen hver morgen og ta vare på tvillingene til Alex og Joshua kommer hjem fra skolen. Sternburg Familien trenger 9 timers hjelp mandag - fredag​​, og gir sine au pairer fri i helgen. Det er mange andre Cultural Care au pairer i området deres som gir en gruppe av venner til au pairene med en gang. Det er ingen tvil om at i disse fire månedene har Laura vokst til virkelig å elske våre barn og behandler dem som sine egne, og våre barn elsker henne tilbake. Med alle de ulike personlighetene i vårt hjem, har hun lært hvordan man best og kommer overens med alle, og snu utfordringer til lærerike opplevelser. Hun har alltid en positiv innstilling og kan lett vurdere hvordan man best skal håndtere forskjellige situasjoner. Å bo hos en familie med tvillinger kan være kjempegøy, men også utfordrende til tider. Et annet sett med hender i huset sørger for at stressnivået er på et minimum.

Søk nå Informasjonsmøter