Møt din lokale støtte i USA

Cultural Care Au Pairs lokale støtte, LCCs, er en ansikt-til-ansikt kontakt for familier og andre au pairer, og skaper et hyggelig fellesskap. De jobber hardt for å skape den beste opplevelsen av programmet mulig for vertsfamilier og au pairer. Og de gjør det fordi de elsker det. Her er hva de har å si.

Karen, LCC i Illinois

I 2007 organiserte Karen den første Cultural Care Au Pair Chicago Scavenger Hunt i sentrum av Chicago. Dette er nå en årlig begivenhet for mer enn 200 au pairer og 20 LCC i Chicago-området.
I løpet av de siste åtte årene har jeg jobbet med over hundre au pairer, mange av dem er jeg fremdeles i kontakt med via e-post og Facebook i sine hjemland i Latin-Amerika, Sør Amerika, Europa og Australia og Sør Afrika. Min rolle som LCC har utvidet mitt syn på verden langt utover mine forventninger. Etter å ha bodd i mitt lokalsamfunn siden 1986 og i Lake County hele mitt liv kjenner jeg området veldig godt. Jeg vet de beste områdene for å rekruttere nye kvalitets vertsfamilier. Når en familie henvender seg til meg om au pair programmet, vet jeg nøyaktig hvor de bor, skolen barna deres går på, hva kirken familien går i, og hvor foreldrene jobber. Jeg kan lett forholde meg til deres liv i Lake County. Dette og min erfaring som en LCC hjelper meg å vise den potensielle nye familien fordelene med au pair-programmet og bestemme om de ville være en passende vertsfamilie.
Mitt månedlige au pair møter er planlagt i god tid, og jeg oppfordrer andre LCC i området for å komme på mine møter. Møtene er morsomme, interessante, og inkluderer også viktig sikkerhetsinformasjon. Vi går bowling, deltar i veldedighetsarrangementer, besøker den lokale brann og politi stasjonen for sikkerhet presentasjoner, arrangerer en Kids First bilvask på vår lokale Ace Hardware, går i lokale parader, deltager i kvinners selvforsvar kurs, deltar på en baseball -basketball eller hockey game, kler oss ut i kostymer for Halloween fest, lære HLR, se lysene bli tent på juletreet på torget i byen, og noen ganger bare gå ut for kaffe eller pizza. Au pairer kan glede seg for å gå på mine månedlige møter og få nye venner.
Jeg har lært så mye om verden og mange ulike kulturer. Jeg liker også å se hvordan au pairer forandrer seg i løpet av sine år i USA. Det er så spennende å se hvordan de modnes, blir mer uavhengig, tilpasser seg en annen kultur, og koser seg. På slutten av året sine mange au pairer forteller meg hvor mye de har forandret på en positiv måte, og hvor fornøyd de er med sitt valg om å bli au pair, og hva opplevelsen har betydd for dem.

Maria, LCC i Connecticut

Maria, en tidligere au pair selv, er fremdeles i kontakt med sin vertsfamilie tjuefem år senere! Maria arbeider for å skape den samme suksessen for au pairer i hennes gruppe og deler eksempler på hvordan hver enkelt person kan vise hvor glade de er i programmet og deres vertsfamilier.
Etter å ha jobbet som en LCC med Cultural Care Au Pair i de siste åtte årene har jeg funnet ut at jeg er har så mye lidenskap for det kulturelle utvekslingsprogrammet som jeg var en del av da jeg først kom til USA som au pair i 1986. Noe jeg arbeider for å skape som LCC inkluderer en vellykket integrering av au pairen i den amerikanske familien, den amerikanske kulturen, og etableringen av livslange vennskap som deles mellom au pairer over hele verden.
Min jobb som en LCC dekker en rekke områder, men min favoritt er å hjelpe og skape sterke forhold mellom mine au pairer og deres vertsfamilier. For å starte en enkel integrasjon, kort tid etter au pair kommer til USA møter jeg med vertsfamilien og au pairen sammen for å skape en jevn start på å bygge et godt forhold. Jeg jobber med og både tilby et lyttende øre og god støtte gjennom hele året deres sammen.
Det er viktig for meg at mine au pairer oppretter og får vennskap med andre au pairer i regionen. For å få i gang slike vennskap møtes vi på den lokale Starbucksen på tirsdager for å dele erfaringer og bli kjent med hverandre. Det er veldig viktig at au pairer har et stort sosialt nettverk og au pairer i gruppen min elsker og mote opp på tirsdags kvelder, der jeg år etter vitner livslange vennskap blir skapt, uavhengig av hvor folk kommer fra. Jeg liker også å arrangere månedlige au pair møter for at au pairene skal få fler kulturelle erfaringer og min gruppe har reist på utflukter til f. eks Yale - Harvard fotballkamp, ​​NYC Scavenger hunt, kanopadling, Laser Tag, drive-in kino, tur til en Halloween temapark, til den lokale brannstasjonen, St. Patricks Day Parade, og all-time favoritten - vår årlige Karaoke kveld!
Det er en glede å kunne veilede våre au pairer gjennom hva de fleste av dem refererer til som det beste året av livet deres, for å så holde kontakten med dem etter at de returnerer til hjemlandet og å høre om hvordan dette året i utlandet har beriket dem på flere måter enn tenkelig.

Katrina, LCC i Massachusetts

Forklarer at når det kommer et au pair år, går det på desto mer du er forberedt på å gi, jo mer får du tilbake. Katrina er mor til tenåringer og har hatt au pairer i sitt eget hjem, for seksten år og videre har hun gitt veldig god støtte til hennes au pairer før, under og etter deres år.
Jeg er en av de mange kvinner og menn over hele landet som vil være din lokale støtteperson. Jeg jobber tett med deg og vertsfamilien din for å gi deg et vellykket år sammen og for å gjøre din opplevelse i USA en positiv en. Det er en veldig stor forandring i å komme hit for å bo hos, en familie som du aldri har møtt før, men du vil ikke være alene- du vil ha en LCC som meg å spørre dersom du har noen spørsmål eller problemer og vi kommer til å introdusere deg for andre au pairer i ditt område så du får en sjanse til å få venner og komme seg ut og utforske. Min rolle er å rekruttere og intervjue vertsfamilier å sikre at de er aktuelle for programmet, og er kjent med reglene og hvordan man best for deg til å føle deg velkommen og lære deg alt du trenger å vite om familien og deres forventninger. Jeg intervjuer dem i person, sjekker referanser og ofte gjennom au pair søknader med dem slik at de kan velge noen som vil passe godt for deres familie.
Før du ankommer, kan jeg hjelpe deg via e-post angående eventuelle bekymringer eller spørsmål du har og når du kommer til familien, jeg kontakter deg på forhånd for å sørge for at du har det bra og for å svare på dine spørsmål. Vi møtes også sammen med familien til orienteringsmøte i de første to ukene dine for å gjennomgå alle av programmets retningslinjer, forklarer universitet kurs muligheter, medisinsk forsikring og sørger for at du og vertsfamilien din har diskutert dine ansvarsområder og eventuelle hus og barnepass regler. Gjennom hele året, kan du ringe eller email meg eller besøke meg i person til å stille spørsmål, bidra til å finne skole alternativer og diskutere eventuelle problemer du måtte ha.
Å være au pair er hardt arbeid og ikke alltid lett, men hvis du har en positiv holdning, og jobber hardt og putter dine verts barn og vertsfamilie først, vil du kunne ta nytte av mange muligheter til å studere, reise og få venner for livet. Jeg elsker å se hvor mye au pairers engelsk forbedrer seg og hvor modne og selvstendige de alle virker på slutten av året. Ved å være her for å ønske deg velkommen, støtte deg og oppmuntre deg på gjennom hele året, jeg liker å tro at jeg spiller en liten del i den fantastiske opplevelsen dette kan være for deg!

Søk nå Informasjonsmøter