Jobb og ansvar

Et Au Pair program år er en blanding mellom kulturell utveksling og jobb – Det er en jobb! Å være en Au Pair betyr å ta vare på vertsbarna dine på full tid. Gjennom au pair året ditt er det ventet at du skal leke med dem, sørge for at de er trygge, og hjelpe til med andre ting som relater til barna som å lage mat til dem og kjøre dem til aktiviteter. Din fokus gjennom året er å gi ansvarlig og kvalitets barnepass og holde barna aktive og glade når du jobber. Du kan også hjelpe til med og holde huset ryddig hvis barna har rotet.

Au pairens ansvar er begrenset til barnepass og andre relaterte oppgaver er en regel satt av U. S. Department of State. Det er ikke ventet at du skal gjøre ting som ikke er relatert til barna som f. eks hushjelp, hagearbeid eller andre typer arbeid. Vårt program beskytter au pairer og verts familier med klare regler. Her er noen av de viktigste:

  • Du kan maks arbeide 45 timer per uke, ikke mer enn 10 timer per dag.
  • Du har krav på 1.5 dag fri per uke og en full helg per måned.
  • Gjennom ditt år, skal du ha 2 uker lønnet ferie (2 uker uten arbeid)

Det er viktig å huske at som au pair, kommer du til å skape et bånd med vertsfamilien, og som et medlem av en familie kan du bli spurt om å bidra med mindre oppgaver som et vanlig medlem av en familie ville hjulpet til med. 

Søk nå Informasjonsmøter