Fordeler og lønn

Leve med en amerikansk vertsfamilie og jobbe som au pair er et eventyr. Denne kombinasjonen av arbeid, reise og studie er ikke lett å finne. Her er hva som er inkludert:

• Flybilletter og reisearrangement til og fra din vertsfamilie er dekket, og programmet starter med et fire dagers trenings kurs i Long Island, New York
• Ditt rom og måltider blir betalt av din vertsfamilie, de vil også betale deg $ 195.75 per uke. Siden levekostnadene dine blir tatt vare av, er dette bare lommepenger for deg!
• Som au pair vil du ta kurs etter eget valg på et lokalt universitet eller college og vertsfamilien vil bidra med opp til $ 500 USD i løpet av året for dette.
• I løpet av ditt år har du rett til to ukers ferie med lønn. Ditt J-1 visum gir deg i tillegg en 30 dagers periode på slutten av året ditt hvor du kan reise over hele USA.

Du selv har også muligheten til å forlenge oppholdet ditt til et 2 år og tjene enda $10.000+. Det er egentlig ingen annen måte å kombinere arbeid, studere og reise - å være en Cultural Care Au Pair er en opplevelse for livet.

Søk nå Informasjonsmøter