Au Pair programmet

Cultural Care Au Pair program i Amerika er et kulturelt utvekslingsprogram gjennom barnepass. For et helt år, har du muligheten til å jobbe, studere og reise som en Au Pair i USA. Du vil bli en del av en familie som er matchet perfekt for deg og hjelpe dem med og passé barna deres, samtidig som at du kommer til å oppleve ekte amerikansk hverdagsliv i USA. Programmet er regulert av U. S Department of State som tilbyr den eneste lovlige måten for au pairer og reise til USA. Au pairer kan jobbe i USA med et J-1 Visa. Hvis du er nysgjerrig på å bo utenlands i ett år kan Cultural Cares au pair program kanskje være det rette for deg.

For å kunne bli en Cultural Care Au Pair må du være mellom 18 og 26 år gammel og ha erfaring i og passe barn. Du må ha fullført videregående skole, ha et gyldig førerkort og et rent rulleblad. Først og fremst, hvis du er glad i barn, så kan dette være din sjanse for å oppleve noe litt utenfor det vanlige.

Kulturell utveksling er røttene i Au Pair programmet. Ved å bli en del av en Amerikansk familie setter du deg fullt og helt inn i det engelske språket. Din vertsfamilie vil vente at de kan stole på deg for ansvarlig barnepass, og dere vil lære å stole på hverandre og sammen skape en ekte interkulturell opplevelse.

Du vil ikke bare få nye venner, lære engelsk og få nyttig arbeiderfaring. Det er andre fantastiske erfaringer du får gjennom programmet. Ta kurs på et amerikansk college. Bli mer selvstendig, reis I USA, lær om amerikansk kultur. Gjør en forskjell I barns liv, og få lønn og ferie inkludert.

Søk nå Informasjonsmøter